Cautare

4341 de rezultate pentru "acte necesare casatoriei in iordania" (3.63 secunde)
Octavian Stireanu) Se cauta definitii pentru ceea ce se petrece in Piata Victoriei de cateva zile si nopti.
In urma cu doar cateva zile, fostul presedinte al Consiliului Judetean si al PSD Gorj a venit cu o echipa de muncitori care a ridicat un gard din plasa de sarma pe terenul pe care se afla amplasat popasul turistic "Jalesul" din comuna Arcani, pe motiv ca acesta ii apartine.
Ultima sedinta a comisiei pentru aplicarea legislatiei care-i compenseaza pe cetatenii romani ale caror proprietati sau bunuri au fost confiscate de statul bulgar in Cadrilater (Legea nr. 9 din 1998) sau de rusi in Basarabia (Legea nr.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. ... Aceasta are la activ trei dosare penale, iar procurorii gorjeni au inceput cercetarile in urma sesizarilor primite de la numerosi cetateni din localitate.
Acesta afirma ca secretizarea acestor contracte a favorizat derularea marilor acte de coruptie.
Proiectele de legi ale sigurantei, in forma aprobata de Guvern, au ajuns la Departamentul Securitatii Nationale al Presedintiei, iar dupa avizarea in CSAT acestea se vor intoarce la Guvern, conform HG 50/2005, a declarat ieri consilierul prezidential Adriana Saftoiu.
In cadrul sedintei de ieri, deputatii au asteptat o ora intrunirea cvorumului necesar de lucru, timp in care s-au acuzat reciproc de faptul ca se rezuma doar la a face declaratii politice in fata camerelor de filmat, dar nu reusesc sa asigure prezenta necesara desfasurarii se-dintei.
Presedintele PLD, Theodor Stoolojan, cere demisia ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu, pentru initierea ordonantei de urgenta privind comisia de la Cotroceni pentru avizarea inceperii urmaririi penale a unor ministri suspecti de acte de coruptie.
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, liberalul Marius Nicoara, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa ca il va actiona in judecata pe deputatul PIN Cozmin Gusa care a declarat ca este cercetat penal de DNA.
Preafericitul Daniel este, de altfel, presedintele de onoare al Fundatiei "Omenia", care desemneaza, in fiecare an, cei mai merituosi reprezentanti ai vietii politice, sociale, economice si culturale din Romania.
Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) Lidia Barbulescu il invita pe premierul Calin Popescu Tariceanu sa discute prioritatile in domeniul reformei sistemului si sa gaseasca o solutie privind colaborarea dintre Consiliu si Guvern.
Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a invitat-o, joi, la Palatul Victoria pe presedinta Consiliului Superior al Magistraturii, Lidia Barbulescu, pentru a discuta in legatura cu problemele semnalate in Raportul de tara privind sistemul judiciar.
El a sustinut ca, din cauza grabei "baronilor PSD" de a se inscauna ca presedinti ai consiliilor judetene, care a dus la inscrierea in Legea pentru alegerea Camerei Deputatilor si Senatului a unui articol care nu priveste aceste alegeri, s-a ajuns la o forma fara fond si s-a creat o monstruozitate juridica.
"Etalonul" de moralitate al politicii romanesti, pesedistul Mircea Geoana, vorbeste zi si noapte, pe la toate colturile, despre corectitudine si cinste, despre cum fura toti in afara de el si PSD-ul lui drag si moare de grija romanilor saraci, ca asta e rostul pe pamant al social-democratilor.
Conducerea Camerei Deputatilor si-a exprimat, miercuri, indignarea fata de initiativa UNJR de a cere anularea votului din 13 august in cazurile lui Miron Mitrea si Adrian Nastase, presedintele Camerei urmand sa transmita CSM o scrisoare in acest sens.
Asociatia "Adevar si Dreptate" precizeaza ca a depus la Tribunalul Bucuresti o contestatie impotriva admiterii candidaturii lui Dan Voiculescu intr-un colegiu din Bucuresti, dupa ce organizatia a sesizat procurorii cu privire la falsul in acte publice de care s-ar face vinovat presedintele fondator al Partidului Conservator, solicitand anchetarea acestuia.
Ministrul de interne, Dan Nica, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta in baza careia vor putea fi retrase permisele auto, daca exista „indicii temeinice“ ca acestea au fost obtinute prin fapte de coruptie.
Fostul presedinte al PD-L Targu Jiu, Marcel Romanescu, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului Gorj, in cadrul unei festivitati gazduite de Sala Maura, in prezenta a peste 70 de persoane.Marcel Romanescu a devenit de ieri subprefect al judetului Gorj.
"Am decis ca Guvernul sa-si asume raspunderea in fata Parlamentului asupra celor doua acte normative de care am mentionat. Aceste acte normative sunt importante din cel putin doua motive.
directorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca, Daniela Neagu (foto), este in relatii mai mult decat proaste cu superiorul Florian Constantin (foto). ... a sunat la inspectorii cu care merg eu in controale sa le spuna ce sa faca, dar sa nu ma informeze si pe mine.
google-analytics.com